Доаѓа Панчев и вели: Дај ми го пехарот, ми треба да го носам на свадба. И Биниќ му го дава, тој го носи во Македонија по свадби. Тој пехар беше целиот лом и мораа да направат нов. Оној од Маракана не е оригинал, да знаете, направен е повторно бидејќи оригиналниот беше искршен“, открива Михајловиќ.