August 21, 2019 03:21
Живот

Мислела дека никој не ја гледа: Девојка си ги местела градите, а кога ќе видите што се случи потоа ќе се насмеете до солзи

Мислела дека никој не ја гледа: Девојка си ги местела градите, а кога ќе видите што се случи потоа ќе се насмеете до солзи

Девојка од Виетнам упорно се обидувала да ги намести градите гледајќи се во одразот на автомобилско стакло. Ги допирала градите од сите страни, па дури на крајот и го чепкала носот.

Потполно се опуштила, но шок следувал кога возачот на автомобилот во еден момент го отворил прозорецот.

Девојката веднаш потоа побегнала, а за нејзината реакција се говори ширум светот.

Нови вести

На 61 година изгледа како девојка – времето како да запрело за неа

24news

Лима гола во кревет со ружи кои ѝ ги испратил милијардер, а сите се прашуваат дали има гаќички

24news

Куче починало 15 минути по неговиот сопственик кој боледувал од рак

Filip