December 1, 2020 09:13
Македонија

Миле Јанакиески е во самоизолација поради контакт со заболен од коронавирус

Екс министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески е во самоизолација поради контакт со заболен од коронавирус.

Оваа вест денеска беше посочена од судијата Осман Шабани на рочиште за случајот „Топлик“.