October 20, 2020 05:50
Македонија

Мизрахи: СДСМ со тези како Гебелс и неговиот фирер Хитлер

Мизрахи ја загрози македонската европерспектива е во превод Евреите се опасност за Европа како изваден цитат од говорите на Гебелс и неговиот фирер Хитлер.

Очекувам во следната ваква изјава на СДСM да бидам нацртана како карикатура со огромен нос и наочари.

ЗНАМ ДЕКА НЕМАТЕ СРАМ, НО МАКЕДОНИЈА СЕ СРАМИ ОД ВАС!