October 25, 2020 01:03
Скопје

Месечен преглед на оперативни активности на ЈП Водовод и канализација – Скопје

ЈП Водовод и канализација – Скопје со цел зголемена информираност на јавноста за спроведените оперативни активности го објавува месечниот извештај за август, 2020 година. Сите оперативни активности спроведени од страна на ЈП Водовод и канализација – Скопје се со цел пресретнување на потребите на корисниците и граѓаните на град Скопје, одржување на водоснабдителниот систем, подобрување и унапредување на инфраструктурата и одржување на висококвалитетното ниво на водата за пиење. Прегледот на активностите, поделени по сектори, е прикажан на инфографикот.

ЈП Водовод и канализација – Скопје продолжува да работи во служба на граѓаните на град Скопје. Согласно вашите потреби контактирајте не на: 02/3073 010, [email protected], https://www.facebook.com/jpvodovod.skopje/. Информирајте се на www.vodovod-skopje.com.mk и пристапете до сите електронски сервиси преку e.vodovod-skopje.com.mk или мобилната апликација достапна за Android и iOS.