January 28, 2022 23:07
Скопје

МГ Фешн ги повикува сите жители на Ново Маало да склучат договори за обесштетување

По отпочнувањето со изградбата на првиот објект од комплексот „Гранд Скопје“ на парцелата 1.1, инвеститорот МГ Фешн упатува јавен апел до сите останати жители од Ново Маало кои досега не склучиле договор за обесштетување, да ја контактираат директно компанијата за да го сторат тоа.

Компанијата ги повикува сите сопственици кои имаат имот на територијата на ДУП Ц08, без разлика дали нивниот имот е на ГП 1.2 и 1.3 или на 1.4, да дојдат во деловните простории на МГ Фешн на ул. „Даме Груев“ бр. 28/2 со цел да склучат соодветни договори и за нивно обесштетување.

Досега своето право за обесштетување веќе го остварија поголемиот дел од сопствениците на имоти на градежната парцела 1.1 на територија на Општина Центар, а инаку со изградбата на комплексот „Гранд Скопје“ ќе се реши проблемот на повеќе од 300 жители.

AnimeDao - Watch English Subbed Anime Online | AnimeDao Official. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

AnimeDao Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Mugen Train Arc Episode 7

english dubbed anime AnimeDao My Hero Academia Season 2 (Dub)

Death Note Episode 37

AnimeDao JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable Episode 30

To Your Eternity Episode 13