December 2, 2022 10:22
Македонија

МВР со проверки на возила на излезите од Скопје

МВР ги провеуав сите возила кои се движат кон излезите на Скопје дознава 24 инфо.

При проверката на возилата кои се движат кон излезите на Скопје сите возила мораат да ја отворат петтата врата односно багажниците и се врши детална проверка.

Проверките се случуваат откако МВР вечерва на две локации не можела да го пронајде екс шефот на УБК кој се соочува со затворска казна од 13 години.