Хроника

Мајката на повредениот до возачот: Убиецу – Порака до тебе

Татјана Даова мајка на повредениот кој беше прегазен на пешачкиот премин, упати порака до 22-годишниот возач кој заврши во притвор и ја прегази Викторија Николова. Даова, возачот го нарекува „убиец“, вели дека нема друг збор со кој може да му се обрати.

„Убиецу – Порака до тебе. Бидејќи немам друг збор со кој би ти се обратила, Јас мајка, на син кој за влакно ја избегна смртта а Викторија ја уби. Посакувам да ги видиш тие очи ширум отворени желни за живот, тоа убаво лице уништено до непрепознатливост а за тоа си виновен ти-убиецу. Посакувам совеста да ти ја гризе душата (ако ја имаш) а душата да ти гори во пеколот. А ти ангелу наш Викторија почивај во мир и рајските порти се отворени за тебе“, напиша Даова, мајка на повредениот.

Нејзиниот син помина со полесни повреди и за влакно се спаси и тој да биде прегазен

https://animeflix1.com/. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

ANIMEFLIX DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO

One-Punch Man

animes online Death Note

Naruto: Shippuden Episode 495

watch anime free ANIMEFLIX Fairy Tail