January 18, 2020 07:29
Магазин

Мачка задуши деветмесечно бебе во Украина

Во Виницката област, Украина, мачка задуши деветмесечно девојче, соопшти локалната полиција.

Според порталот „Винбазар“, мајката на девојчето го оставила своето дете да спие во лулка во дворот на нејзиниот дом и отишла да врши домашни работи. Кога се вратила, жената ја открила мачката како лежи на бебето.

Судските докази покажаа дека детето се задушило, не биле откриени други повреди на телото.

Полицијата поведе кривична постапка.

Нови вести

Шпанските острови ја ограничуваат продажбата на алкохол

zane

Прекумерната тежина го забрзува стареењето на мозокот

zane

Кошмарите помагаат за подобро справување со секојдневниот стрес

zane