February 3, 2023 20:20
Македонија

Македонија ќе и донира ветровки, џемпери и ќебиња на Украина

Владата на Република Северна Македонија донесе Одлука за донација, за Министерството за одбрана на Украина. Станува збор за зимска опрема: ветровки и џемпери, како и ќебиња – донација од Министерството за одбрана на Република Северна Македонија.