March 25, 2019 21:48
Хроника

Попладнево запалени четири возила во Скопје

Попладнево запалени четири возила во Скопје

Четири возила попладнево биле запалени на улицата Елисие Поповски Марко во Скопје.

Пожарот бил пријавен во 18 часот и пет минути во противпожарната единица, која интервенирала со три возила и шест пожарникари.

Нови вести

Попладнево шумски пожар во потпелистерието

Filip

Голем пожар во битолско, општината бара авиони за гасење на огнот

Filip

Голем пожар на влезот на Струга

Filip