Најдобрите македонски ракометни судии, Ѓорѓи Начевски и Славе Николов се во конкуренција на уште четири судиски двојки во изборот на најдобри судии на планетата.

Начевски и Николов во континуитет се дел од големите настани во клупски но и во репрезентативен ракомет а ќе бидат дел и од престојното ЕП.

Македонските судиски репрезенати заслужуваат поддршка, гласајте за нив на следниот ЛИНК.