December 4, 2021 20:03
Магазин

Легендарниот пејач Мишо Ковач повторно е во болница

Легендарниот пејач Мишо Ковач (80 г.) повторно е итно хоспитализиран, а моментално е на пулмолошкиот оддел, пренесуваат медиумите од Хрватска. Тој пред два дена имал висока температура, но дури вчера дошла брза помош да го земе во Строжанац, каде моментално живее со сопругата Лидија.

Пејачот бил тестиран и за корона вирус, но испитувањата покажале дека тестовите на него и неговата сопруга биле негативни.