December 2, 2022 10:19
Македонија

Левица поднесе иницијатива за забрана на “Цар Борис Трети”

Локалниот огранок на Левица во Охрид, денеска до ОЈО Охрид поднесе иницијатива за забрана на новоотвореното Здружение “Цар Борис Трети”.

Дополнително, од огранокот повикаа на протест против отворањето на оваа Здружение, во петок пред ТЦ Амам – Охрид со почеток од 11 и 30 часот.