January 21, 2022 10:32
Економија Македонија

Леб, млеко, зејтин и брашно до Нова година ќе купуваме по иста цена

На предлог на Министерството за екомија, Владата на денешната седница донесе одлука за замрзнување на цените кои се применувале на 1 декември 2021 година, во трговијата на големо и трговијата на мало на:

леб;

шеќер;

брашно – тип 400;

сончогледово масло за јадење;

трајно млеко со масленост од 2,8%, 3,2% и 3,5%;

свежо месо и сувомеснати производи;

сирење и урда

Исклучени се цените на привремените попусти кои важеле на 1 декември 2021 година.

Оваа одлука ќе важи до 31 јануари 2022 година.

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

AniWatch Attack on Titan Season 3 Part 2

AniWatch Kiss x Sis (TV)

animes online Attack on Titan Season 2 (Dub)

AniWatch Death Note

watch animes AniWatch That Time I Got Reincarnated as a Slime