Лајонси со акција „купи и подари оброк-нахрани семејство”

„Купи и подари оброк – нахрани семејство” е акција која почна да ја реализира Лајонс клубот Прилеп. Станува збор за втор имиџ проект на Гувернерката на Лајонс Дистрикт 132, Весна Пацаноска, која потекнува од овој клуб. „Засега почнавме со Лајонс Клубот Прилеп и во соработка со пет ресторани. Целта е … Continue reading Лајонси со акција „купи и подари оброк-нахрани семејство”