Скопје

„Лајка” организира отворен ден за сите љубители на животни

Јавното претпријатие за третман на улични кучиња „Лајка” денеска организира отворен ден на кој граѓаните ќе имаат можност да се дружат или да вдомат домашен миленик.

Отворениот ден ќе трае од 11 до 15 часот, а посетителите и потенцијалните вдомувачи на куче ќе имаат можност да се запознаат подобро со кучињата за кои се заинтересирани и да ги добијат сите детални информации и одговори на нивните прашања.

Од ЈП „Лајка” најавуваат дека отворените денови планираат да ги организираат еднаш во текот на секој месец.

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

anime website AniWatch Death Note (Dub)

AniWatch SPY x FAMILY Episode 2

aniwatcher Naruto: Shippuden (Dub)

AniWatch One Piece Episode 1013

anime website Hunter x Hunter (2011)