December 7, 2021 03:32
Скопје

Лајка ги вдоми првите кучиња во Обединетото Кралство

Кампањата на ЈП Лајка, насловена како „Вдоми куче, вдоми љубов“ добива нова димензија.
По успешните вдомувања на бездомни кучиња во нашата земја, мисијата продолжи во САД, Германија, Белгија, Шведска, а од денес и во Обединетото Кралство.
Бројот на бездомни кучиња на улиците и трендот на напуштање миленици се трудиме да го претвориме во тренд на вдомување и одговорно сопствеништво, а заедно и со поддршка на хумани граѓани и огранизации нашата мисија стана реалност.
Првите кучиња од прифатилиштето на ЈП Лајка денеска пристигнаа во своите нови домови во Обединетото Кралство. Им посакуваме многу среќа и убави мигови со новите семејства.
Сакаме да се заблагодариме на сите вдомувачи, админи, поддржувачи, активисти, организации, фостери, на Агенцијата за храна и ветеринарство, ветеринарниот тим и професионалниот транспорт.

https://animeheaven1.com/. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

Death Note

watch animes Naruto: Shippuden

anime websites Horimiya (Dub)

anime streaming To Your Eternity

animeheaven My Hero Academia Season 5 (Dub)