February 3, 2023 13:55
Македонија

Ласовска:Граѓаните на прво место, градоначалникот заедно со народот го креира буџетот за 2023 година

Општина Ранковце и градоначалникот Борче Спасовски, отворени за предлози и идеи за подобар Буџет на општината.
Мислењето на граѓаните, на прво место.
#ВМРО-ДПМНЕ, секогаш со граѓаните!