December 12, 2019 01:36
Македонија

Кој е Жарко што го спомнуваат Боки и Орце во целосната снимка на „Ла Верита“ ?

„Ла Верита“ италијанскиот весник кој почна со бомбите а рекет на својот Јутјуб канал ја објави и целосната снимка од третото продолжение за случајот „Рекет“ која трае 27.16 минути. Во разговорот се спомнува покрај З. З, и некој Жарко на кого вели дека му завршил работа со СЈО.

Нови вести

Бугарската Академија на Науките: Не постои македонски јазик

Igor

Героски: Tочно е, сите ќе ги „пукам“, ама „бомби“ ниту сум „пукал“, ниту ќе „пукам“!

Igor

Мајо: Италија ги поддржува Албанија и Северна Македонија на европскиот пат

Filip