December 11, 2019 20:47
Македонија

Костадинов: Заев одлучен, до крај против мафијата

Костадинов: Заев одлучен, до крај против мафијата

Заев одлучен, до крај против мафијата.

Секој кој што се огрешил пред законите, ќе одговара !

Нови вести

Девет членки на ЕУ предложија нова методологија за проширување

Filip

Премиерот Заев: Изградбата на меѓусистемска гасна врска Петрич-Струмица е сериозен потенцијал за развој на земјата

Filip

Џафери до ВМРО-ДПМНЕ: Нема да ви поминат измени без поддршка од албанците

Filip