January 28, 2022 23:29
Македонија

Костадинов: Дека ВМРО-ДПМНЕ сака предвремени избори е само фарса, тоа не беше побарано на лидерската средба

Ако на некого му одговара да се случат избори тоа е СДСМ, затоа што анкетите на јавното мнение покажаа  и докажаа дека рејтингот на владејачката партија е поголем.-истакна Костадинов член на ИО на СДСМ и портпарол на СДСМ во емисијата Патот кон.. на Алсат Телевизија.

Ние сметаме дека избори не ни се потребни ,затоа што сметаме дека треба да ја  испочитуваме вољата на граѓаните кои ни дадоа мандат од 4 години. Имаме сериозна одговорност кон граѓаните да го довршиме решавањето на важните прашања за нашата држава, како интеграцијата во НАТО и ЕУ и дореализираме економските политики кои веќе даваат реални резултати.-посочи Костадинов.

Дека ВМРО-ДПМНЕ сака предвремени избори е само фарса, затоа што ако беше поинаку ќе беше споменато и на лидерската која се одржа, а такво прашање воопшто немаше.-додаде  Костадинов.

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

anime online That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub)

aniwatch Hunter x Hunter (2011)

AniWatch Record of Ragnarok Episode 5

aniwatch app AniWatch Attack on Titan Season 3 Part 2

AniWatch Attack on Titan Season 2 (Dub)