September 25, 2020 16:39
Балкан

Косовскиот премиер Курти чека ред со сите патници на аеродромот во Приштина

Новиот косовски премиер Албин Курти бил забележан како чека  во ред со сите останати патници за извршување на рутинските процедури на аеродромот „Адем Јашари“ во Приштина.
Од овој негов потег биле направени фотографии и веднаш се споделени на социјалните мрежи, што наиде на пофалби за потегот на Курти.