April 9, 2020 06:53
Магазин

Коронавирусот не го спречува еден Италијанец да оди на кафе

Дури и сред апокалиптични моменти за земјата, стари Италијанци не се откажуваат од навиката да шмркнат еспресо на шанк, па ти колку сакаш расправај им се да не мрдаат од дома.