September 23, 2019 22:36
Култура

Концерт во Париз на „Света Злата Мегленска” на Денот на независноста

По повод Денот на независноста концерт во Париз одржа женскиот хор „Света Злата Мегленска”.

-Прекрасен концерт на женскиот хор „Света Злата Мегленска” по повод националниот празник на Република Северна Македонија – Денот на независноста во американската катедрала во Париз, стои во твитот на Амбасадата на Република Северна Македонија во Франција.

Нови вести

Министерот Исмаили со поддршка на детскиот фестивал „Литера“

Valentina

Претстави на четири театри на Фестивалот за деца и младинци „Малиот принц”

zane

„Моќта на Заратустра“ ја отвора новата сезона на Филхармонија

zane