December 6, 2022 20:48
Македонија

Конференција за миграција на работна сила на Западен Балкан

Вицепремиерот задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи ќе се обрати на конференција на која ќе биде промовиран извештајот „Човечки капитал, миграција и како да ја обликуваме иднината заедно”, во организација на ОЕЦД.