March 2, 2021 17:39
Економија Македонија

Комората на сметководители бара пролонгирање на рокот за годишни и финансиски извештаи

Комората на сметководители на Македонија при Сојузот на стопански комори предлага да се пролонгираат роковите за поднесување на годишните и финансиските извештаи како дел од петтиот пакет економски мерки.

Од Комората најавуваат повеќе детали на денешната прес-конференција на која ќе стане збор и за Законот за вршење сметководствени работи.

На прес-конференцијата ќе се обратат Благоја Грозданов и Александра Андреева, членови на Управниот одбор на Комората на сметководители.

Watch One Piece Episode 949 at website https://crunchyrollfree.com crunchyroll free iwatobi swim club

Watch I'm standing on 1,000,000 lives. Episode 8 (https://animeplanet.cc/m/ge6N/ep-8) at website https://animeplanet.cc. See more arifureta anime planet