December 1, 2020 07:17
Македонија

Комисијата дава препораки за да ги почитуваме, а не да правиме собиранки, концерти…

Комисијата за заразни болести е стручна и кон неа немам никакви резерви, резерви имам кон граѓаните кои не ги почитуваат мерките, истакна потпретседателот на СДСМ и пратеник Мухамед Зеќири при гостувањето во емсијата „Анализа“ на ТВ24.
Тој додаде дека комисијата дава препораки за да ги почитуваме, а не да правиме собиранки, концерти, во време кога знаеме со што се соочуваме, не само ние, туку целиот свет.
Затоа сега е потребно секој да се посвети и да даде придонес во спречување на ширењето на пандемијата, нагласи Зеќири за ТВ24.