September 22, 2019 10:27
Живот

Кога ќе видите што се случува со тетоважата на оваа девојка, ќе останете без текст

Кога ќе видите што се случува со тетоважата на оваа девојка, ќе останете без текст

Луѓето се тетовираат секој ден. Некои тетоважи имаат посебно значење, доека некои едноставно само изгледаат добро. Кога тетоважите на некои луѓе изгледаат толку многу добро, тешко е да ги замислите без нив.
Но уметниците Оскар и Гашпар го подигнаа нивото на тетоважите на едно посебно ниво. Овие иноватори се експерти во видео мапирање.
Мапирање видео проекција е нова и многу интересна техника која овозможува претворање на било која површина во динамичка површина за проектирање.
Кога ќе примени на тетоважи, оваа технологија прави нешто неверојатно.
Погледннете го видеото и убедете се сами:

Нови вести

Еве зошто прстите ви се збрчкуваат, кога се во вода!

24news

Сите стават кеси со вода и пари над вратата, еве зошто…

24news

Родители го снимале синчето како си игра со огромен питон

24news