June 25, 2022 09:50
Македонија

Ковачевски ќе се обрати на доделувањето договори од Програмата за рурален развој  

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ќе се обрати на доделувањето договори од Јавниот повик за набавка на системи за наводнување капка по капка и конструкција на бунари од Програмата за рурален развој.
Покрај Ковачевски, ќе се обратат и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и рурален развој Никица Бачовски, а потоа ќе се доделат договорите на земјоделските стопанства.

https://go88.gg/

online sunwin Đăng Ký Sunwin Miễn Phí - Đỉnh Cao Sunwin 2022 sunwin ơ việt nam