February 3, 2023 14:55
Македонија

Ковачевски ќе одржи средба со претседателот на ВМРО ДПМНЕ Мицкоски

Ве известуваме дека претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски заедно со владиниот тим, денеска, 04.10.2022 (среда) во 16:00 часот во Владата на Република Северна Македонија, ќе одржи средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и неговиот тим.