June 25, 2022 09:31
Македонија

Ковачевски во посета на Групацијата НИКОБ

Ве известуваме дека на 19.5.2022 година (четврток) со почеток во 11:30 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе оди во посета на ПЗУ НИКОБ Медикал и НИКОБ Лаб во рамките на Групацијата НИКОБ.
Локација: Булевар „Борис Трајковски” бр. 62, 1000 Скопје

После посетата, околу 12:15 часот предвидени се изјави за медиуми на премиерот Димитар Ковачевски и сопственикот на групацијата НИКОБ Кирил Лазаров.

go find 50 numbers go88

sunwin house bradford