Македонија

Канчевска-Милевска: Пак би гласала за промена на името

Елизабета Камчевска Милевска некогашната министерка за култура, беше гостинка во емисијата „Студио 10“. Таа моментално е надвор од политиката и кога би била пак во неа таа истакана дека би гледала да создаде неполитизирана држава.

-Моето работење во политиката, бев околу 9 години министер за култура, добро ми се познати состојбите во културата, сите проекти од моја страна се видливи. Горда сум на сето она што го имам постигнато, а сметам дека горда е и партијата ВМРО-ДПМНЕ. Јас комуницирам со голем дел од членовиуте на партијата, не е баш така како што некој сака да го претстави. Немам Фејсбук, комуницирам ако ве гледам во очи, да дебатираме, со критички осврт. Не бегам од критика, треба да функционираме интелектуално, додава таа.

Канчевска Милеска вели дека стои зад секој одлука.

-Моето размислување не е демагошко. Кој е предавник, кој патриот се гледа на дело, моето дејствување и делување е јавно, и секогаш ќе застанам спроти секој да дебатирам за тоа. Пак би го направила истото во врска со Преспанскиот договор, уште поактивно би се вклучила, секој треба да ги увиди грешките. Треба да сме активни чинители во секој процес. Тежок беше тој период, знаете колегите како размислуваат, а не сакаат да го изнесат своето ммислење. Некој друг нека биде предавник, јас ќе бидам патриот, велеа. И тогаш укажав на голем дел од грешките на СДСМ. И во однос на договорот, и договорот со Бугарија, вели таа.

https://animeheaven1.com/. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

Horimiya (Dub) Episode 10

AnimeHeaven Pokémon Journeys: The Series Episode 90

AnimeHeaven Record of Ragnarok

AnimeHeaven High School DxD Episode 9

stream anime online 6 LOVERS