September 24, 2019 11:18
Општини

Канцеларијата на УЈП во Аеродром до крајот на годинава ќе работи до 18 часот

Канцеларијата на УЈП во Општина Аеродром, почнувајќи од денеска, до крајот на годинава ќе работи до 18:00 часот, информират од општина Аеродром.

Со новото работно време, посочуваат од општината, граѓаните ќе имаат можност во продолжениот рок да ја исполнат својата законска обврска кон УЈП и да се пријавуваат во системот е-персонален данок во попладневните часови.

Нови вести

(Фото) Ресенските пожарникари добија нова противпожарна опрема

24news

Георгиески: Фабриката за лаги на ВМРО-ДПМНЕ пуштена на најако

24news

Во мај почнува изградбата на адреналинскиот парк во Карпош

Valentina