November 23, 2020 14:18
Македонија Хроника

Канал 5: МВР растури свадба во Глумово, акцијата се уште трае

Вечерва околу 21 час. започна акција на Полицијата и пазарната инспекција за да се  растури свадба во село Глумово, објави Канал 5.

На свадбата присуствувале 300 луѓе, но по упадот на полицијата, свадбата во ресторанот во Глумово е прекината, а казни ќе има и за газдата на ресторанот и за гостите за непочитување на препораките на надлежните институции за спречување на Ковид 19.

Повеќе информации во текот на утрешниот ден