June 27, 2022 15:14
Скопје

Кампања „Не молчи, пријави! Заедно против неправилностите!” на ЈП Градски паркинг – Скопје

В.д. директорот на ЈП Градски паркинг – Скопје Бојан Христовски денеска ќе ја отвори кампањата под мотото „Не молчи, пријави! Заедно против неправилностите!”.

Истовремено, како што соопшти претпријатието, ќе го претстави и анкетниот прашалник што од денеска ќе започне да се дели на корисниците на услугите на претпријатието.

Настанот ќе се одржи на јавното паркиралиште „Градска општа болница”.

go88 club uy tin so mot chau a hotline go88 kéo go88

sunwin live chat