September 22, 2019 11:19
Живот

Камерите снимија застрашувачка глетка: Човек за влакно избегна гром

Камерите снимија застрашувачка глетка: Човек за влакно избегна гром

Американецот Ромулус Мекнејл имаше многу среќа додека поминувал низ универзитетскиот кампус во Конвеј, во Јужна Каролина, во текот на голем дожд.

Како што може да се види од снимката на надзорните камери, гром удрил само неколку сантиметри од неговите нозе што го натерало да го испушти чадорот.

Бидејќи времето било лошо, одлучил да тргне кон својот автомобил.

„Знам дека помислив: „Се надевам дека нема да ме погоди гром! Почувствував удар, беше лудо. Само сакав да одам дома и да јадам нешто“, рече Мекнејл.

Громот прилично го исплашил, но поминал без никакви повреди.

Нови вести

Еве зошто прстите ви се збрчкуваат, кога се во вода!

24news

Сите стават кеси со вода и пари над вратата, еве зошто…

24news

Родители го снимале синчето како си игра со огромен питон

24news