October 1, 2020 22:16
Хроника

Каменуван патнички воз кој одел накај Велес

На 10.01.2020 околу 13,00 часот во Скопје помеѓу железничка станица „Лисиче“ и железничка станица „Скопје“ во населбата .„11-ти Октомври“ наспроти депото на Македонски железници, од страна на непознато лице каменуван бил патнички воз кој сообраќал на релација Скопје-Велес. Причинета е материјална штета (скршено прозорско стакло), а повредени лица нема.