January 21, 2019 23:41
Музика

Калиопи нов сингл – “ХАЈДЕ ДА ПЈЕВАМО”

Калиопи нов сингл – “ХАЈДЕ ДА ПЈЕВАМО”

Декември е месец во кој испраќаме и примаме честитки со надобри желби. Јас наместо честитки ја подарувам песната “Хајде да пјевамо” која ја слави љубовта, задоволството и среќата на живеењето.

Посветена е на сите знајни и незнајни луѓе со желба да се свртат кон себе и околу себе, кон вистинските вредности и кон сето она кое ги прави среќни.

Related posts

Аксел Роуз сними нова песна по 10 години

Ivona

Германски психолог: „Моцарт ефектот е само урбан мит“

24news

Благица Павловска не крие дека е заљубена

24news