Живот

Како се успива бебе за само 40 секунди?

Како се успива бебе за само 40 секунди?

Секој родител знае дека спиењето за бебињата е приоритет број еден! Затоа родителите бараат совршен трик како би ги заспале своите малечки.

Овој татко ќе ви покаже неверојатен начин, како тој го успива своето бебе.

Нови вести

(Фото) Лила само со сапуница на себе го запали Инстаграм

24news

Докторите му соопштиле дека има само 3 месеци живот- ова го правел актерот во последните денови

24news

„Родив син, а сопругот дозна дека е неполоден“

24news