December 15, 2019 18:50
Македонија

Каевски на трибина во Ресен: Наскоро завршува реконструкцијата на спортската сала, следува и изградба на ново игралиште

Наскоро ќе заврши големиот проект, реконструкција на спортската сала во Ресен, градежните офанзиви се при крај и таа наскоро ќе биде ставена во функција истакна претседателот на СДММ Дарко Каевски на граѓанската трибина под мотото „На прав пат” во Ресен
Тој потсети дека во Ресен некогаш гостуваа големи екипи и се играше најдобар ракомет, а со реконструкцијата на салата, повторно ќе се вратат славните времиња за спортот во Ресен
Претседателот на СДММ Дарко Каевски на граѓанската трибина најави и изградба на едно големо игралиште во ценатрот на Ресен.

 

Нови вести

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов е најнеуспешниот градоначалник на Скопје

zane

Детектор анкета: Граѓаните му дадоа слаба тројка на македонското образование

zane

Заев: Имавме многу успеси, имавме и слабости, но научивме лекции, тоа е наштето трето правило

zane