January 29, 2022 00:42
Македонија

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште. Градоначалникот Митко Јанчев денеска соопшти дека идејата била негова и на Општината, а е остварена во соработка со компаниите донатори “Црна Река Петрол” и “Кожувчанка”.

-Општината преку Сојузот на спортови организира бесплатно лизгање за учениците од сите основни и средни училишта за време на часови по физичко воспитување, во месеците декември, јануари и февруари. Чест и задоволство ми е кога ја гледам оваа еуфорија кај младите поради ова лизгалиште, со кое се доближуваме до поголемите градови, нагласи Јанчев.

Набавени се околу 300 лизгалки, а комерцијалното неограничено лизгање ќе чини 100 денари.

Тренерот од Хокејарската федерација, Стефан Децковски рече дека редовно ќе испраќаат тренер во Кавадарци, согласно потребите.

Задоволство од лизгалиштето изразија и учениците и наставниците по физичко образование.

4Anime - Watch English Anime Online For Free in HD | 4Anime.biz. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

free anime One Piece (Dub)

Your Name. Episode Full

BANANA FISH

watch anime free 4Anime WONDER EGG PRIORITY

4Anime Naruto: Shippuden Episode 495