December 12, 2019 17:40
Живот

И забранил на својата ќерка да не влегува во собата – Кога конечно влегла имала и што да види!

И забранил на својата ќерка да не влегува во собата – Кога конечно влегла имала и што да види!

Поради својата идеја, Адам Хедлок еден ден одлучил да ја исфрли својата ќерка од нејзината соба. Цели три дена не и дозволувал да влезе. Би помислиле: Каков е овој татко!

Меѓутоа, погледнете која била вистинската причина за неговата постапка во следното видео:

Нови вести

Видео: Што се случува доколку пробате да фотокопирате банкнота од 50 евра

24news

Видео: Тој е најдобриот сопруг на светот!!!

24news

(Видео) СКАНДАЛ НА СВАДБА: Влета облечена во венчаница и почна да го тепа младоженецот, невестата во шок

Filip