November 23, 2020 17:27
Свет

Итна порака од ЕУ до сите членки на унијата

ЕУ ги повика сите земји членки подобро да им објаснат на своите граѓани што е социјално растојание и да ги засилат напорите за негово одржување, како и хигиенските правила.

Агенцијата АФП кратко пренесе дека сите мерки за заштита се неопходни со цел што е можно повеќе да се спречат последиците од вториот бран на коронавирус.