September 29, 2020 05:47
Македонија

Исчезна момче на кејот во Аеродром

Денес околу 14 часот покрај кејот на Вардар , Аеродром изгубено е дете на 12 годишна возраст. Името му е Мартин ве молам јавете на број 078 242- 991.