September 23, 2019 21:56
Хроника

Исчезнатиот Михаил пронајден на автобуска станица

Исчезнатото дете Михаил за кое мајката апелираше дека е изгубено е пронајдено. Неофицијално според едни детето е пронајдено на автобуска станица во населбата Циглана. Тоа е во добра здравствена состојба и се испитува како и со кого заминало во таа насока. Спред други пак детето е најдено на Железничка станица и во моментов е прибрано во пункт на ЈСП. Останува нејасно како детето се изгубило и стигнало до Жележничка станица.

Претходно мајката апелираше на ФБ за помош при пронаоѓање на нејзиниот син кој е трето оделение и не пристигнал на училиште утрово.

Нови вести

Притворен полицец, барал 50 евра мито од Холанѓанец за сообраќаен прекршок

Igor

Лихвар од Прилеп зел комби за долг од 70.000 денари

Igor

Кумановец со малолетниот брат провалиле кај таткото, па го ограбиле

Igor