January 28, 2022 07:19
Македонија

Истражување за професионалците кои работат со жртви на родово базирано насилство

Кризен центар „Надеж” во партнерство со граѓанската организација „Плиадис” денеска ќе ги презентираат резултатите од истражувањето спроведено во рамки на проектот „Поддршка за иновативни практики при грижата за себеси, благосостојбата и издржливоста кај професионалците кои работат со жртви на родово базирано насилство”, поддржан од Агенцијата на САД за меѓународен развој-УСАИД.

Целта на истражувањето беше да ги мапира и истражи постоечките практики и програми за поддршка на физичката и психолошката благосостојба на професионалците кои работат со жртви на родово базирано насилство во Република Северна Македонија.

Animeflix - Watch your favorite anime online FREE.. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

sites to watch anime Boruto: Naruto Next Generations

Redo of Healer Episode 12

Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone

dubbed anime Dragon Ball (Dub)

anime sites Tokyo Revengers (Dub)