Македонија

Има ли Комисија за заразни болести и Министерство за здравство? – КОВИД убива поради неспособноста на владата

Има ли Комисија за заразни болести и Министерство за здравство? – КОВИД убива поради неспособноста на владата. Вчера повторно бројот на заболени од КОВИД е скоро 2.000, во земјава има над 20.000 активни случаи на вирусот. Над 8.000 луѓе починаа откако почна пандемијата. Македонија изгуби луѓе колку што население има цел еден помал град.
Народот умираше не само како последица на состојбите кои ги предизвикува КОВИД, туку умираше и зошто немаше кој да им даде кислород, умираше и зошто доцнеа вакцини, затоа што власта бараше провизии.
Народот умира од КОВИД и затоа што владата е неспособна. Здравствените власти да се зафатат со работа, и посветено да пристапат на пандемијата. Импровизациите чинат животи.

https://animeflix1.com/. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

ANIMEFLIX Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc Episode 4

My Hero Academia Season 3

ANIMEFLIX Attack on Titan Final Season Part 2

Fairy Tail Episode 171

ANIMEFLIX Horimiya