December 1, 2021 13:41
Македонија

Илиевски на средба со коалициските партнери: На 31ви сме убедливи победници!

Оливер Илиевски кандидатот на СДСМ за градоначалник на Куманово оствари средба со коалициските партнери од која порача “Се обединуваме за доброто на Куманово! ЛДП, ДУИ, НСДП, БЕСА, Партија на Пензионери, ПДПР, ПЦЕР, Турска Народна партија, Партија за движење на Турците, Српска странка на Македонија, голем е коалицискиот потенцијал на СДСМ!

Нашата заедничка цел е зелен и модерен град, со квалитетен живот за сите наши сограѓани. Затоа како СДСМ и коалиција, заедно со граѓаните, на 31ви сме убедливи победници!”