November 30, 2021 09:25
Македонија

Илиевски на средба со граѓани: Кумановци заслужуваат подобри услови за живот, а не да бидат условувани од режимот!

Оливер Илиевски, кандидатот на СДСМ за градоначалник на Куманово вечерва оствари средби со жителите од Бедиње, Режановце и месна заедница 11 Ноември.
На средбите Илиевски истакна дека програмата којашто ја нуди СДСМ е најдобрата затоа што е креирана од самите граѓани и секоја населба и населено место имаат своја таргетирана микро програма која ги опфаќа сите проблеми на граѓаните од тој дел.

“Во Бедиње се обврзуваме на замена на водоводната и канализационата мрежа, реконструкција на улицата и изградба на тротоар. Во месна заедница 11 ноември ќе ги реконструираме улиците, со нови тротоар и поставено улично осветлување. Во Режановце, како Градоначалник се обврзувам на доградба на канализационата мрежа, доасфалтирање на сите улици, решавање на правниот проблем со училиштето таму како и негово целосно реконструирање, изградба на мултифункционално игралиште, детско катче и уредување на центарот на селото со изградба на мини парк и летниковци. Жителите на Куманово заслужуваат подобри услови за живот, а не да бидат условувани од режимот!”, подвлече Илиевски.

Gad Guard Episode 26

4Anime Watch english anime Online in HD for FREE

AnimeFLV Watch anime online in high quality with english Subbed & Dubbed

Website https://animedao.nl: Watch Goblin Slayer: Bouken Kiroku Youshi - Adventure Sheet animedao Episode Full ahiru no sora animedao

Website https://animetv.cc: Watch Haruka: Beyond the Stream of Time – A Tale of the Eight Guardians animetv Episode 26 anime websites